: +31(0) 84 837 40 99

Welkom op Etuiz.nl

Over Etuiz

School etuis, make-up etuis, dames portemonnees, heren portemonnees en andere mode accessoires

Etuiz.nl is een onderdeel van Portemonneez.nl. Portemonneez.nl is goed op weg om dé portemonnee webshop van Nederland te worden. Wat begon als een kleine onderneming groeit nu uit als de grootste online verkoper van heren portemonnees, dames portemonnees, creditcardhouders en accessoires.

Moi

"Volgens onze visie is de modeaccessoire niche-productgroep ondervertegenwoordigd en valt er veel terrein te winnen door mooie en gebruiksvriendelijke webshops te lanceren"

Over ons

Wij zijn jong bedrijf dat in 2010 is opgericht. Zoals wel vaker gebeurd is ook Portemonneez.nl ontstaan uit een grap. Na de lancering van de eerste webwinkel werd al snel duidelijk hoeveel potentie er in het idee zat. Nu, met de lancering van deze nieuwe webwinkel zijn we vastberaden om een hoger doel te bereiken, "Wereld marktleider worden".

Webshops in Nederland en Duitsland

Volgens onze visie is de modeaccessoire niche-productgroep ondervertegenwoordigd en valt er veel terrein te winnen door mooie en gebruiksvriendelijke webshops te lanceren. Inmiddels zijn er grote stappen gezet met succesvolle webshops in Nederland en Duitsland.

De zee over

Een logische volgende stap richting ons doel zou een succesvolle webshop in The USA zijn. Met een geplande lancering van Walletz.com (in 2015) komen we een aanzienlijke stap dichterbij.

Etui, dames portemonnee, heren portemonnee of creditcardhouder...

Of het nu een Etui, hippe dames portemonnee, klassieke heren portemonnee of de aller modernste creditcardhouder is, dit is wat we doen en waar we met passie elke dag mee bezig zijn. Wij zullen voor jou de nieuwste trends in portemonnees en andere mode accessoires blijven volgen. Kom daarom regelmatig terug.

 

Aan iedereen en van heel het Portemonneez Team - Dank voor uw bezoek en veel shop plezier!

Doelah Verzijde
Some none-important guy

View Doelah Verzijde's profile on LinkedIn